Bouwtechnische keuring Hilversum

Bouwtechnische keuring Hilversum

Specialist in alle bouwgerelateerde keuringen

Welkom bij Setelkeur, uw specialist in alle bouwgerelateerde keuringen in Hilversum. Wij zijn een franchisebedrijf, wat betekent dat wij bestaan uit een netwerk aan deskundigen. Zo beschikken wij over een centraal hoofdkantoor vanwaar wij de administratie en planning goed gecoördineerd en gestroomlijnd kunnen bepalen. Echter beschikken wij ook over lokale vakmannen die een bouwtechnische keuring kunnen uitvoeren in vele verschillende steden, onder andere Hilversum. Deze bouwtechnische keuring in Hilversum is dus het product van een goed georganiseerde centrale planning en een flinke dosis aan lokale ervaring en kennis van de plaatselijke markt. U kunt bij ons terecht voor een keuring van de bouwtechnische onderdelen in de volgende soorten:

 • Bouwkundige keuring
 • Opleveringskeuring
 • Energiekeuring

Een keuring bij koop en verkoop

Allereerst is er natuurlijk de bouwkundige keuring. Dit is een bouwtechnische keuring die goed van pas komt bij het kopen of verkopen van een woning in Hilversum. Het geeft zowel verkoper als koper een concreet inzicht in de staat van de woning en helpt dus bij het bepalen van de waarde. Ook voorkomt het dat er achteraf vervelende gebreken worden geconstateerd waar vervolgens iemand de dupe van is. Mocht er toch een gebrek worden vastgesteld dat foutief was beoordeeld door onze inspecteur, dan bent u verzekerd voor de schade!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Laat een keuring bij oplevering uitvoeren

  Daarnaast is er de opleveringskeuring. Bij deze bouwtechnische keuring wordt een nieuw gebouwde woning doorlopen door inspecteur en aannemer en wordt de kwaliteit bepaald en of alles overeenkomt met de afspraken en de eisen. Dit vormt dus een cruciaal onderdeel bij het afronden van ieder nieuwbouw project en is een laatste kans om tekortkomingen voortijdig te zien

  Laat uw energielabel bepalen

  Ook kunt u bij ons terecht voor een energiekeuring in Hilversum. Bij deze bouwtechnische keuring onderzoeken we onder andere de isolatie, de zuinigheid van de installaties en uw ventilatie. Uw woning wordt daarna beoordeeld met een energielabel dat een kleur bevat. Groen staat voor zeer energiezuinig, rood voor onzuinig. Zo heeft iedereen aan één oogopslag voldoende om te weten hoe zuinig uw woning omspringt met energie. Dit label blijft tien jaar geldig en dient u verplicht te verstrekken bij het verkopen van een woning ouder dan tien jaar. Vraag ons naar uw bouwtechnische keuring in Hilversum.