Bouwkundig rapport Utrecht

Bouwkundig rapport Utrecht

Laat een rapportage opstellen!

Staat u op het punt om uw woning in Utrecht in de verkoop te zetten? Denkt u er dan wel aan om een bouwkundige keuring te laten doen en een energielabel te bepalen? Wilt u juist een nieuw huis kopen in Utrecht? Ook dan doet u er verstandig aan om een professioneel bedrijf in te huren dat het huis eens grondig kan controleren en een bouwkundig rapport kan opstellen voor u. Setelkeur staat altijd voor u klaar en stelt met plezier een bouwkundig rapport in Utrecht op. Ook als u slechts wat informatie en advies wilt inwinnen over een specifiek aspect van uw woning kunt u terecht voor ons deskundig bouwkundige rapportage.

Neem eenvoudig contact op!

Wilt u meer weten over ons bouwkundig rapport of wilt u onmiddellijk één van onze deskundige inspecteurs uitnodigen voor een bezoekje aan uw woning? U kunt eenvoudig contact opnemen via onze website. Wij helpen u graag met een bouwkundig rapport in Utrecht.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Wij hebben kennis van de lokale markt

  Wij zijn een franchiseorganisatie. Dit wil zeggen dat wij actief zijn in veel verschillende steden in Nederland, maar verbonden zijn door een centraal hoofdkantoor en een gezamenlijke administratie. Vergist u zich echter niet; wij beschikken over lokale experts die Utrecht als geen ander kennen en bekend zijn met de lokale markt en de geschiedenis van de stad. Zij kunnen dan ook eenvoudig een bouwkundig rapport voor u opstellen met daarin alles wat u nodig heeft. Of u dit rapport nu aanvraagt voor het kopen of verkopen van een woning, of simpelweg voor het inzicht krijgen in uw eigen woonsituatie.

  Gecertificeerde en verzekerde keuringen

  Om de kwaliteit van onze werknemers te garanderen, kunnen wij u een aantal certificaten presenteren. Zo werken wij altijd volgens de richtlijnen die de NHG heeft gesteld. Bovendien zijn wij gecertificeerd door de EPBD en KOMO, wat betekent dat u kunt rekenen op kwaliteitswerk en dat wij altijd leveren wat wij beloofd hebben. Ook zijn al onze keuringen verzekerd. Mocht onze inspecteur een situatie foutief beoordelen, dan hoeft u dus niet te betalen voor de hieruit voorkomende schade! Een beter en betrouwbaarder bouwkundig rapport kunt u zich dus niet wensen en ook niet vinden in Utrecht.