Bouwtechnische keuring Amsterdam

Bouwtechnische keuring Amsterdam

Ga voor zekerheid!

Er zijn tal van situaties waarin een bouwtechnische keuring van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van uw huis of bij aankoop van een nieuwe woning in Amsterdam. Maar ook als u last heeft van een lekkage of een ander specifiek probleem kan het helpen om keuring te laten uitvoeren en een bouwtechnisch rapport op te laten stellen. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u erger voorkomen. Setelkeur helpt u en voert voor u een bouwtechnische keuring in Amsterdam uit. Ons franchisebedrijf combineert een centrale administratie feilloos met deskundigen uit Amsterdam en wij werken met zowel particuliere als zakelijke partners.

Waarom uw woning laten keuren?

Een bouwtechnische keuring is bedoeld om u een beter inzicht te geven in de staat van uw woning in Amsterdam. Dit kunt u bijvoorbeeld wensen wanneer u de woning in de verkoop wilt zetten en een realistische vraagprijs wilt bepalen. Ook als u een nieuw huis gaat aanschaffen, kunt u dit eerst laten keuren en zo zeker zijn van de woning waar u uw geld aan uitgeeft. Wij werken echter ook met specifiekere inspecties van slechts één aspect van uw woning, als u dat wenst. Onze vakkundig medewerkers zullen uw woning uitgebreid inspecteren en zullen hun bevindingen opschrijven in een professioneel rapport. Ook zullen zij foto’s maken om het rapport te onderbouwen en natuurlijk gaan ze altijd te werk volgens de NHG richtlijnen.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Hoe energiezuinig is uw woning?

  img2Naast de gebruikelijke bouwtechnische keuring die de staat van uw huis onderzoekt, kunt u bij ons ook terecht voor een energiekeuring in Amsterdam. Wij zullen uw woning dan voorzien van een energielabel dat tot wel tien jaar geldig blijft. Wij kijken dan naar het energieverbruik van de woning en inspecteren onder andere de isolatie, de zuinigheid van installaties, warm water en ventilatie. Uiteindelijk krijgt uw woning dan een energielabel met een kleur, van groen tot rood. Zo ziet u in één oogopslag hoe energiezuinig uw woning is!

  Bekijk onze website

  Wilt u meer weten over Setelkeur en onze diensten? Kijk gerust eens rond op onze website. U kunt hier meer lezen over het energielabel en de bouwtechnische keuring. Ook kunt u zo eenvoudig contact met ons opnemen voor een bouwtechnische keuring in Amsterdam.