Bouwkundige keuring Utrecht

Bouwkundige keuring Utrecht

Wie zijn wij?

Welkom bij Setelkeur. Wij verzorgen met plezier uw bouwkundige keuring in Utrecht, maar wij doen nog veel meer dan dat. De wens van de klant staat centraal voor ons en daarom wilden wij ons graag even aan u voorstellen. Dan weet u ook meteen waar u aan toe bent als wij bij u aan de deur komen in Utrecht om een keuring uit te voeren en een bouwkundige rapportage opstellen. Wij zijn een franchiseorganisatie, met een bindend concept dat ons onderscheidt van andere keuringsbedrijven en een uitstraling die ons herkenbaar en geliefd maakt. Dus woont u in Utrecht en wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een centrale planning

Wij werken met zowel bedrijven als particulieren en kunnen onze diensten naadloos laten aansluiten op uw wensen. Wij beschikken over een centraal hoofdkantoor, vanwaar wij u een aantal centrale diensten kunnen bieden. Of u nu belt vanuit Utrecht, Amsterdam of Hilversum, u zult met iemand van ons hoofdkantoor aan de lijn komen. Ook zorgen wij hiervandaan voor een centrale planning en een administratieve afhandeling van al onze projecten. Zo wordt uw bouwkundige keuring altijd optimaal gepland vanuit logistiek opzicht.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Wij werken met lokale deskundigen

  Vrees echter niet dat wij ons zullen verliezen in een dienst die afstand plaatst tussen klant en bedrijf. Als franchiseorganisatie werken wij namelijk met de beste lokale deskundigen, dus ook in Utrecht. Onze experts wonen bij u in de buurt en hebben veel verstand van de lokale markt en de geschiedenis van de stad. Zij hebben veel ervaring in hun vakgebied en zijn goed gekwalificeerd om een bouwkundige keuring of een energie keuring af te handelen. Wij werken altijd met betrouwbare en professionele methoden en leveren onze bevindingen in een deskundig rapport. Uiteraard zijn wij een onafhankelijk en daarom objectief bedrijf.

  Direct contact!

  Wilt u meer weten over onze bouwkundige keuring of wilt u direct contact opnemen om een bouwkundige keuring in Utrecht te laten uitvoeren? Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen. Zo heeft u binnen de kortste keren één van onze experts over de vloer. Zij helpen u graag bij het kopen en verkopen van uw woning.