Woning keuren

Bouwkundige Keuring

Overweegt u de koop van een woning dan is een bouwkundige keuring een verstandige beslissing.nu een woningkeuring aanvragen

Een bouwkundig rapport geeft u inzicht in de staat waarin de woning verkeert en geeft u een goede onderhandelingspositie bij de aankoop.

Bij de bouwkundige keuring wordt een gedegen bouwkundige opname van zowel het interieur als exterieur van het object gemaakt. Hierbij vindt, visueel en niet-destructief, een inventarisatie van alle aanwezige en relevante bouwgebreken plaats en worden zogenaamde risico onderdelen nauwkeurig geïnspecteerd en digitaal vastgelegd.

De bouwkundige rapportage ontvangt u digitaal binnen twee werkdagen na de bouwkundige keuring en geeft u duidelijk inzicht in de staat van de woning en een helder overzicht van de kostenraming voor direct noodzakelijke herstelkosten en de te verwachten herstelkosten tot 5 jaar.

Tevens is het bouwkundige rapport geschikt voor gebruik bij de financiering van uw woning met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), welke als aparte bijlage is verwerkt in de bouwkundige rapportage van Setelkeur.

Setelkeur hanteert voor een aankoop-of verkoopkeuring een bedrag van € 399,- inclusief BTW. Hierbij inbegrepen zijn de reiskosten, de uitvoeringstijd van de keuring en het digitale rapport aanleveren van de bouwkundige keuring.

U weet dus precies wat u krijgt bij opdracht verstrekking geen verrassingen achteraf!