Bouwtechnische keuring Utrecht

Bouwtechnische keuring Utrecht

Keuringen bij aankoop en nieuwbouw

Wanneer u een nieuw huis in Utrecht aanschaft, doet u er verstandig aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo krijgt u direct een goed inzicht in de woning en komt u achteraf niet voor vervelende gebreken te staan. Maar u kunt ook een keuring op bouwtechnische basis laten doen, wanneer u een huis nieuw laat bouwen. Setelkeur helpt u bij het uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Utrecht. Wij staan voor een klantgerichte service die vakwerk op maat levert. U zult niet snel zo’n ervaren en professioneel keuringsbedrijf vinden in Utrecht dat zulke scherpe prijzen hanteert.

Neem direct contact op!

Wilt u direct een bouwtechnische keuring laten doen of wilt u contact opnemen voor meer informatie hierover? Kijk even op onze websites en u zult eenvoudig onze contactgegevens vinden. Bel gerust eens met ons personeel, wij helpen u graag met een bouwtechnische keuring in Utrecht.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Wat is een opleveringskeuring?

  Bent u van plan om een nieuw huis te laten bouwen of is het project al onderweg? Hebt u al aan de opleveringskeuring gedacht? Dit is een belangrijk onderdeel van ieder nieuwbouw project en u bespaart een hele hoop ellende door een dergelijke keuring te laten uitvoeren. Zo wordt tegen het einde van het proces, het gehele huis nog eens doorlopen door één van onze vakkundige inspecteurs en zij zullen alle gebreken en tekortkomingen voorkomen. Zo vormt deze bouwtechnische keuring een belangrijke stap waarbij uw woning goed nagekeken wordt en is het uw laatste kans om gebreken te ontdekken. Wij voeren deze keuring voor u uit in Utrecht.

  Waarom een opleveringskeuring?

  Tijdens de opleveringskeuring zal één van onze ervaren inspecteurs samen met de aannemer de woning in Utrecht doorlopen en controleren. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de woning en of deze voldoet aan de eisen en de afspraken die er zijn gemaakt tussen u en de aannemer. Alle bevindingen worden netjes zwart op wit gezet en komen in een professioneel rapport. Na de oplevering zal de aannemer geen aansprakelijkheid meer nemen voor mogelijke tekortkomingen, dus is het van belang om deze bouwtechnische keuring uit te voeren. Het kan u immers een hoop narigheid schelen die veel tijd, geld en moeite zal kosten.