Bouwkundig rapport Amsterdam

Bouwkundig rapport Amsterdam

Wij helpen u aan een professioneel rapport

Bent u van plan om uw huis in Amsterdam te verkopen of bent u op zoek naar een nieuwe woning in de stad? Dient u een energielabel te verstrekken voor uw woning of wenst u gewoon wat informatie in te winnen en wat deskundig advies te krijgen? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Setelkeur kan u helpen met een professioneel bouwkundig rapport in Amsterdam en nog veel meer. Wij zijn een franchiseorganisatie met een centraal hoofdkantoor, maar onze deskundigen hebben haast ongeëvenaarde kennis van de lokale markt en kennen Amsterdam als geen ander. Zij helpen u eenvoudig aan een bouwkundig rapport.

Neem onmiddellijk contact op!

Wilt u direct een bouwkundig rapport laten opstellen door onze vakkundige professionals? Neem meteen contact op en wij zullen binnen de kortste keren voor u deur staan en speciaal voor u een bouwkundig rapport in Amsterdam opstellen. Wij hopen spoedig van u te horen

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Een heldere rapportage bij uw keuring

  U heeft een bouwkundig rapport bijvoorbeeld nodig bij het kopen en verkopen van een woning in Amsterdam. Wanneer u een huis koopt, wilt u natuurlijk een zo duidelijk mogelijk overzicht van de woning. U wilt precies weten waar u aan toe bent met zo groot mogelijke zekerheid. Als u een huis wilt verkopen, dan probeert u natuurlijk om deze zekerheid aan de koper te bieden en hoopt u met een bouwkundige rapportage uw vraagprijs te kunnen onderbouwen. In deze beide gevallen is het dus van groot belang dat iemand een professioneel en onafhankelijk rapport opstelt.

  Advies inwinnen over een specifiek aspect?

  U kunt echter ook bij ons terecht als u niet per se een bouwkundige keuring van de hele woning wilt laten doen. Als u zich zorgen maakt over een bepaald aspect of slechts advies wilt hebben over een zeker element of constructie in uw woning, dan kunt u dit krijgen van onze experts. Zij zullen bij u langskomen in Amsterdam en na uitgebreid onderzoek de mogelijkheden met u bespreken. Ook in dit geval kunnen wij een keurig bouwkundig rapport voor u opstellen, maar let op dit rapport vereist wel een toeslag van 50 euro. Een scherpe prijs voor een kwaliteitsdienst.