Bouwkundig rapport Hilversum

Bouwkundig rapport Hilversum

Wij stellen een professioneel rapport op

Setelkeur kan eenvoudig een bouwkundig rapport in Hilversum opstellen voor u. Wij plannen de werkzaamheden centraal en ook de administratie gebeurt op ons hoofdkantoor, maar onze inspecteurs zijn lokale experts, die Hilversum als geen ander kennen. Zij stellen haast dagelijks een bouwkundig rapport op en werken volgens de NHG richtlijnen. Bovendien worden er foto’s gemaakt en aan de bouwkundige rapportage toegevoegd voor een nog duidelijker beeld. U kunt er dus vanuit gaan dat wij een rapport leveren in Hilversum van de hoogste kwaliteit. Kijk maar naar onze certificaten en verzekeringen. Maar waar is zo’n rapport nu eigenlijk goed voor?

Neem contact op!

Op onze website vindt u meer informatie over een bouwkundig rapport. Wilt u direct gebruikmaken van onze expertise en een bouwkundig rapport in Hilversum laten opstellen? Neem even contact op.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Wij scheppen duidelijkheid

  Een bouwkundig rapport komt in de eerste plaats van pas in de huizenmarkt. Of u nu een huis wilt kopen of juist een huis wilt verkopen in Hilversum, een professioneel rapport is hierbij een cruciaal onderdeel. Dit geeft namelijk een onafhankelijk en glashelder beeld van het ontroerend goed dat verhandeld wordt. Zo heeft de verkoper een goede basis om de vraagprijs op te bepalen en kan hij niet achteraf aansprakelijk gesteld worden voor gebreken. Anderzijds krijgt de koper zo een beter beeld van wat hij nu eigenlijk koopt en ontdekt hij achteraf geen vervelende verassingen waar hij op het moment van aankoop niets van af wist.

  Wij leveren advies op maat

  Daarnaast kan het ook gebeuren dat u helemaal geen huis wilt kopen, noch verkopen, maar dat u wel degelijk wat informatie wilt hebben. Als u zich zorgen maakt over een lekkage of over de leidingen in uw woning in Hilversum en u wilt weten hoe de stand van zaken is, dan kunt u deze natuurlijk laten onderzoeken. Ook dit is een dienst waarin wij u kunnen helpen. Wij zullen dan het element of de constructie onderzoeken die u graag onderzocht wilt hebben. Ook hiervoor kunnen wij een bouwkundig rapport opstellen. Als u meerdere zaken wilt laten bekijken, is het echter verstandiger om gelijk voor een bouwkundige keuring van het gehele huis te gaan.