Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Amsterdam

Welkom bij Setelkeur!

Woont u in Amsterdam en wilt u een nieuwe woning kopen? Of bent u van plan om uw woning te verkopen? Dan hebt u natuurlijk een bouwkundige keuring nodig. Setelkeur helpt u graag een handje met een bouwkundige keuring in Amsterdam. Wij zijn een professionele franchiseorganisatie. Dit wil zeggen dat onze experts een keuring op bouwkundige basis kunnen uitvoeren in veel verschillende delen van het land. Onze deskundigen in Amsterdam zijn echter bekend met de stad en weten als geen ander over de lokale markt. Wij staan voor een onafhankelijk, deskundig en gecertificeerd beleid. U kunt meer over onze kwalificaties lezen op onze website.

Een huis keuren voor aankoop?

Als u een nieuw huis gaat kopen, is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten doen. Zo heeft u direct een helder inzicht in uw potentiële aankoop. Wij zullen het huis nauwkeurig voor u onderzoeken en keuren. Dit alles wordt vastgelegd op foto’s en in een professioneel rapport.

Zo komen alle gebreken en tekortkomingen duidelijk in beeld en zult u achteraf niet voor vervelende verassingen komen te staan. Uiteraard werken wij ook in Amsterdam geheel volgens de richtlijnen van de NHG. Daarmee bent u volledig verzekerd van een betrouwbare rapportage.

Lees meer over onze keuringen

Heeft u interesse in onze bouwkundige keuring? Kijk dan even op onze website en vraag direct een keuring aan. U kunt natuurlijk ook eerst even wat meer informatie lezen over ons bedrijf en onze werkwijze of contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over een bouwkundige keuring in Amsterdam.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  img3

  Laat uw huis keuren bij verkoop

  Een bouwkundige keuring is een goed idee als u een huis gaat kopen, maar ook als u uw huidige woning wilt verkopen! Wij sturen dan dus een aantal deskundige mensen langs die uw huis tot in detail zullen vastleggen. U kunt het hieruit voortvloeiende rapport gebruiken bij het verkopen van uw huis in Amsterdam. De koper krijgt immers direct een goed beeld van de staat van uw woning en kan zich naar alle waarschijnlijkheid beter vinden in uw vraagprijs. Bovendien voorkomt u op deze manier dat er later gebreken worden ontdekt waarvoor u aansprakelijk gesteld kan worden. Vergeet ook niet om een keuring te laten doen voor uw energielabel. Hiermee staat u nog sterker in uw schoenen.