Bouwtechnische keuring Amstelveen

Bouwtechnische keuring Amstelveen

Kwaliteit en vakkennis

Zit u met een vervelende lekkage in Amstelveen? Wilt u een concreet bewijsstuk om de vraagprijs voor uw woning te onderbouwen? Vraagt u zich af hoe energiezuinig uw woning nu echt is? In al deze gevallen kunt u het beste een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Setelkeur is al jaren dé specialist voor een bouwtechnische keuring in Amstelveen. U kunt bij ons rekenen op een fijne dienst die is ingericht op uw comfort en die bol staat van de kwaliteit en de vakkennis. Ook als u niet direct een bouwtechnisch rapport op basis van een keuring wilt ontvangen, maar slechts op zoek bent naar wat advies in Amstelveen, bent u bij ons van harte welkom.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze bouwtechnische keuring? Lees gerust wat meer informatie hierover op onze website. U kunt ook eenvoudig contact opnemen voor een bouwtechnische keuring in Amstelveen. Als u even met één van onze klantvriendelijke medewerkers belt, zullen zij er alles aan doen om u van dienst te zijn in Amstelveen.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Gespecialiseerd personeel

  Wij staan garant voor kwaliteit. Wij werken namelijk met een centraal hoofdkantoor dat onze specialisten coördineert die werkzaam zijn in veel verschillende steden in Nederland. Toch zijn deze specialisten deskundigen met veel lokale ervaring. Zij kennen Amstelveen als geen ander en kunnen u dus verreweg het beste van dienst zijn. Wij zijn dan ook een zogeheten franchisebedrijf. Op deze manier combineren wij de kwaliteit en het gemak van een centrale planning met de kennis en ervaring van een lokale expert. Dit alles komt de bouwtechnische keuring natuurlijk ten goede.

  Gecertificeerd en verzekerd

  Ook hebben onze medewerkers de certificaten om hun professionalisme te onderbouwen. Zo wordt onze bouwtechnische keuring erkend door de NHG en verloopt deze volgens alle richtlijnen. Ook hebben wij certificaten van de EPBD en KOMO, wat betekent dat u kunt rekenen op onze beloften. Deze certificaten dus dat wij ons woord nakomen en klanten precies leveren wat wij hebben afgesproken, maar helaas kunnen wij er ook wel eens naast zitten. Onze inspecteurs, hoe ervaren ook, blijven mensen en het gebeurt wel eens dat ze een foutje maken. Geen nood, bij ons bent u verzekerd voor de schade die u ondervindt door een foutieve beoordeling!