Bouwkundige keuring Hilversum

Bouwkundige keuring Hilversum

Alledaags professionalisme

Woont u in Hilversum en heeft u uw huis in de verkoop gezet? Bedenk dan dat het verstandig is om een bouwkundige keuring te laten doen. Dit is erg fijn voor de toekomstige koper, wat de kans op verkoop vergroot, maar het biedt daarnaast ook een aantal leuke voordelen voor uzelf. Setelkeur adviseert u over deze voordelen en kan eenvoudig een bouwkundige keuring in Hilversum op touw zetten. Voor u is het natuurlijk geen alledaagse bezigheid om uw huis te verkopen, maar voor onze ervaren deskundigen is het wel degelijk alledaags om een grondige en professionele bouwkundige controle te doen van een woning in Hilversum.

Laat uw huis keuren voor verkoop

Als u een bouwkundige keuring laat doen vergroot u de kans op de verkoop van uw woning. Onze lokale deskundigen zullen dan bij u aan de deur komen in Hilversum en uw huis grondig onderzoeken en beoordelen. Er worden foto’s gemaakt en alles wordt netjes opgeschreven in een vakkundig rapport. Zo heeft u duidelijk bewijs van de staat waarin u huis verkeert. U kunt dit bewijs tonen aan potentiële kopers en zo kunt u ze overtuigen van de vraagprijs van uw woning. Met een dergelijke keuring weet de koper waar hij aan toe is en kan hij niet achteraf een vervelend gebrek ontdekken. Ook zal hij u vervolgens niet voor zo’n gebrek verantwoordelijk stellen.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Vraag om een energielabel

  Indien uw woning ouder is dan 10 jaar, bent u verplicht om ook een energielabel te verstrekken. Hiervoor moet uw huis natuurlijk ook gekeurd worden. Setelkeur verzorgt naast een bouwkundige keuring ook een energielabel keuring in Hilversum. U bespaart kosten door deze allebei door ons te laten doen en u bewijst er de koper een grote dienst mee. Zo verschaft u een nog beter en completer inzicht in de staat van uw woning en zorgt u voor een nog betrouwbaarder en eerlijker verhaal.

  Schakel onze hulp in

  Dus laat een bouwkundige keuring uitvoeren als u uw woning gaat verkopen. Op onze website kunt u eenvoudig contact opnemen en ons inschakelen voor een bouwkundige keuring in Hilversum. Wij helpen u graag. Ook indien u slechts op zoek bent naar wat advies kunt u even met ons bellen.