Bouwkundige keuring Amstelveen

Bouwkundige keuring Amstelveen

Onze formule voor succes

Welkom bij Setelkeur, uw specialist voor een bouwkundige keuring in Amstelveen. Wij zijn een franchiseorganisatie die staat voor een unieke uitstraling een onderscheidend concept en een bindend professionalisme. Wij werken voor zakelijke en particuliere partners in Amstelveen en wij zouden graag met u samenwerken. Of u nu van plan bent om een nieuw woning in Amstelveen te kopen, of slechts uw huidige woning wenst te verkopen; wij staan klaar om een bouwkundige keuring voor u uit te voeren. Het geheim in ons succes ligt in het oneindige professionalisme en vakmanschap van ons deskundige personeel en in de klantgerichte werkwijze die wij hanteren.

Wij staan garant voor kwaliteit

Een bouwkundige keuring is een zeer speciaal en belangrijk vakgebied. Iedere woning is uniek en het is van belang om iedere situatie juist in te schatten. Gebreken en tekortkomingen in uw woning kunnen immers grote kosten met zich mee brengen en veel tijd en moeite verbruiken om te herstellen. Daarom werken wij met uiterst gekwalificeerde en ervaren experts in Amstelveen. Zij weten als geen ander wat er komt kijken bij een geslaagde keuring en zij werken altijd volgens de bouwkundige richtlijnen van de NHG. Zij stellen een professioneel rapport op, maken duidelijke foto’s, hebben kennis van de lokale markt en zijn EPBD en KOMO gecertificeerd.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  Wij hebben aandacht voor de klant

  Natuurlijk is iedere woning uniek en daarom vereist iedere bouwkundige keuring een individuele aanpak. Wij beseffen dit en werken daarom graag persoonlijk met u samen. Voor ons staat de wens van de klant centraal en wij maken dan ook duidelijke afspraken met u. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Op deze manier hebben wij al veel mensen geholpen in Amstelveen en wij hopen dat wij ook u blij kunnen maken met een keurig rapport en een duidelijke keuring.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over Setelkeur en onze bouwkundige keuring? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier kunt u nog veel meer lezen over onze diensten, onze prijzen en onze manier van werken. U kunt er ook direct en eenvoudig contact opnemen en ons inschakelen voor een bouwkundige keuring in Amstelveen. Wij staan altijd voor u klaar.